Цени и условия

Доставка

  •       При поръчка над 100лв, доставката е безплатна.(не важи за бандеролни стоки от рода на цигари и тютюневи изделия).

      Цената на доставката в страната  зависи от тарифния план на фирмата превозвач, чрез която ще бъде извършена доставката, като разходите са за сметка на получателя. Цените се изисляват в реално време и се променят спрямо теглото на избраните продукти.

   ! За продукти, които нямат обявено тегло, цената за доставката се определя, след като се опакова колета и може да варира според килограмите и обема на дадения продукт. В този случай ще бъдете уведомени преди преди изпращането на поръчката.

Безплатна доставка:

      - при поръчка над 100лв.(не важи за бандеролни стоки от рода на цигари и тютюневи изделия) .

   Срок за доставка: 

     Срока за доставка зависи от условията на куриерската фирма, с която ще бъде извършена достаквата. Обикновено заявките дадени преди 16:30 часа, се предават на куриер в същия ден и в повечето случаи, според района на населеното място, се доставят на следващия. В редки случаи, поръчката може да се отложи за следващия ден, ако някои от поръчаните продукти ги няма налични в момента.

  За да проверите дали имате офис на Еконт Експрес във вашия град, моля посетете адреса на куриерската фирма - www.econt.com

   Начин за плащане:

      В брой при доставка - стойността на заявката се заплаща в брой на служител на фирмата или фирмата превозвач в момента на доставката. При този вид доставка има такса по наложения платеж в размер на 1% (ако закупения продукт е на стойност 20лв, таксата по наложения платеж ще бъде 0.20лв.)

     При отказ от доставка, клиента е длъжен да уведоми своевременно екипа на www.starmarkbg.com . Ако пратката е вече изпратена, клиента поема транспортните разходи до населеното място, в което се намира, а ако желае да я върне, съответно и транспортните разходи по връщането й!


      ! Алкохолни напитки и тютюневи изделия и електронни цигари имат право да поръчват само лица над осемнадесет (18) години. www.starmarkbg.com си запазва правото да отказва поръчки на лица под осемнадесет (18) години. При пускането на Вашата поръчка, Вие потвърждавате, че сте навършили 18 години. Ако закупувате алкохол или цигари от нашия сайт за подарък - получателят също трябва да бъде над 18 години. Вие носите отговорност за предоставяне на невярна информация с цел ползване на услугите и информацията в сайта.